Print Acoustics by Triplaco en Malvo-Acoustique by Malvaux

 
Malvo-Acoustique is partner van Print Acoustics in Frankrijk voor de verdeling van akoestisch dempende panelen met toplaag in fineer

Architecten, studiebureaus en interieurdesigners moeten van bij hun ontwerp op zoek naar oplossingen om de akoestiek in een gebouw te optimaliseren. Print Acoustics ontwikkelt en produceert akoestisch dempende panelen voor wanden, kast- en schuifdeuren en losse elementen. Die panelen absorberen en reduceren de storende geluiden in een ruimte, waardoor een groter akoestisch comfort ontstaat, zelfs in druk bezochte ruimtes met veel achtergrondlawaai. Deze panelen bestaan uit een kern in zwarte waterwerende MDF, een akoestisch dempend glasvlies en een bovenlaag in Print HPL, fineer van Malvaux, lak of geweven textiel. Alle panelen worden ‘in-house’ ontwikkeld en geproduceerd, waardoor de firma snel alle maatwerk kan leveren. Ze worden ook uitvoerig getest in een nagalmkamer van een onafhankelijk akoestisch labo, vooraleer ze in de markt gezet worden.

 

Recent stelde Print Acoustics een nieuwe collectie voor met meer dan 30 verschillende types, meer dan een verdubbeling van het bestaande gamma. De firma sloot eveneens een samenwerking met Malvo-Acoustique, een divisie van Malvaux, voor de verdeling van de akoestische panelen voor wanden, kastdeuren en schuifdeuren in Frankrijk, specifiek voor toepassingen met een toplaag in fineer.


Meer informatie over Malvaux en Malvo-Acoustique: www.malvaux.com

 

 

← Terug naar nieuws

Ander nieuws